Sälja

Här hittar du information om hur det går till att sälja din bostad med oss på Kvarteret. Vår tjänst tål att jämföras.

Varför välja oss?

Tillsammans har viLång erfarenhet

Under våra många år som mäklare har vi lärt oss att det är viktigt att inte skynda sig igenom en försäljningsprocess, utan istället arbeta med hög kvalitet och noggrannhet.

Vi har alla lång erfarenhet av bostadsförsäljningar i både bättre och sämre tider och känner väl till prisbilden för föreningarna i området. Vår kunskap tillsammans med vårt engagemang har lett till nöjda kunder och höga försäljningspriser.

För oss är det viktigt att du som kund vill rekommendera oss vidare till dina vänner och grannar.

Vi harInga paketlösningar

Att sälja sitt hem är ett stort beslut. Det kommer att vara roligt men kan också stundtals vara mycket påfrestande. Vi erbjuder inga paketlösningar utan anpassar oss alltid efter det som är bäst för dig och din bostad.

För att kunna lägga all fokus på våra lägenheter säljer vi färre åt gången, på så sätt kan du känna dig trygg med att få all hjälp du behöver.

På Kvarteret lämnar vi inget åt slumpen.

Vi erbjuderEn lokal mäklartjänst

Vi arbetar primärt i Göteborgs västra delar – ett område som vi känner utan och innan. Ett område fyllt av spännande människor, idéer och nytänk. Därför har vi valt att jobba med lokala leverantörer och samarbetspartners.

Vårt mål är att vårt kontor skall kännas inbjudande och vara en plats för samtal. För oss som mäklare är det viktigt att jobba nära säljare, inredare och fotograf. Tillsammans gör vi allt för att din bostad skall sticka ut från mängden och på så sätt få ett högt försäljningspris.

Du hittar vårt kontor på Kungsladugårdsgatan 14, mitt bland våra kunder, så när vi kan tar vi gärna cykel eller promenerar till våra möten.

Vår sälj-process

Förberedelser
1.

Inredning

Vi ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för din lägenhet - oavsett om du är inredningsfantast eller har en helt tom lägenhet. Vi har ett nära samarbete med våra inredare för att kunna ge dig all hjälp du behöver. I vårt arvode ingår alltid en första konsultation och en timme praktisk hjälp före fotograferingen.

2.

Fotografering

Vi är väldigt stolta över vår fotograf Krister Engström. Med lång erfarenhet av arkitektur och inrednings-fotografering är vi helt trygga med att han kan förmedla bostadens känsla på bästa möjliga sätt.

3.

Presentation

För oss är det viktigaste att köparen får all den information hen behöver. Därför kommer du inte hitta utbroderade texter fulla av superlativ hos oss. Långa texter kan vara trevligt att läsa som säljare men risken är att köparen missar viktig information.

Vi har nära dialog med föreningarna för att alltid vara uppdaterade på vad som händer och författar en tydlig text som är lätt att ta till sig.

Marknadsföring & Avslut
4.

Lansering

Då vi arbetar lokalt träffar vi en stor majoritet av dem som letar bostad i området och vet vilka vi skall kontakta för att tipsa om just din lägenhet.

För att så många som möjligt skall se din bostad annonser är vi också på Hemnet som utan konkurrens är det största hjälpmedlet för de som letar nytt boende.

5.

Visningar

Vi uppmanar alltid intressenterna att boka sig på våra visningar och vi ser till att vara väl förberedda. På så sätt kan vi garantera att det blir bra kvalitet för alla som vill komma.

Vi utgår från två visningstillfållen, men är såklart flexibla om någon vill ha en visning på annan tid.

6.

Budgivning & kontrakt

En budgivning är nervös för både säljare och köpare och där är vår mångåriga erfarenhet en stor trygghet. Även om det förstås är du som i slutändan alltid bestämmer kan det vara lönsamt att lyssna på goda råd från oss med stor förhandlingsvana.

Så snart budgivningen avslutats skriver vi kontrakt på vårt kontor. Vi hjälper också till med deklaration när det bli dags.

Klart!

Vad säger våra kunder?

Från första kontakt till genomförd affär har jag känt stort förtroende för Blanche på Kvarteret Mäkleri. Hon har varit professionell och samtidigt personlig. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Blanche som mäklare!

Lägenhetsförsäljning, 2023
Majstångsgatan 5, Kungsladugård

Lina är en fantastisk mäklare. Tillgänglig, lyssnar och kommer med bra och viktig input. Kan inte annat än att rekommendera henne och Kvarteret Mäkleri. Vi uppskattade den lokala mäklaren och fantastiskt fina materialet.

Lägenhetsförsäljning, 2023
Strandridaregatan 18 O, Kungsladugård

Jag köpte min lägenhet av Lina som mäklare och valde henne som mäklare för min lägenhet när det var dags att sälja just för att hon gav ett så proffsigt och bra intryck vid köpet. Jag har därmed sett henne både ur en köpare och en säljares perspektiv och har varit väldigt nöjd oavsett. Kan varmt rekommendera henne som mäklare!

Lägenhetsförsäljning, 2023
Såggatan 71 A, Majorna

Lina var engagerad, realistisk och följsam. Vi är lika nöjda som de som rekommenderade henne.

Lägenhetsförsäljning, 2023
Lövskogsgatan 16, Guldheden