Sälja

Här hittar du information om hur det går till att sälja din bostad med oss på Kvarteret. Vår tjänst tål att jämföras.

Varför välja oss?

Tillsammans har viLång erfarenhet

Under våra många år som mäklare har vi lärt oss att det är viktigt att inte skynda sig igenom en försäljningsprocess, utan istället arbeta med hög kvalitet och noggrannhet.

Vi har alla lång erfarenhet av bostadsförsäljningar i både bättre och sämre tider och känner väl till prisbilden för föreningarna i området. Vår kunskap tillsammans med vårt engagemang har lett till nöjda kunder och höga försäljningspriser.

För oss är det viktigt att du som kund vill rekommendera oss vidare till dina vänner och grannar.

Vi harInga paketlösningar

Att sälja sitt hem är ett stort beslut. Det kommer att vara roligt men kan också stundtals vara mycket påfrestande. Vi erbjuder inga paketlösningar utan anpassar oss alltid efter det som är bäst för dig och din bostad.

För att kunna lägga all fokus på våra lägenheter säljer vi färre åt gången, på så sätt kan du känna dig trygg med att få all hjälp du behöver.

På Kvarteret lämnar vi inget åt slumpen.

Vi erbjuderEn lokal mäklartjänst

Vi arbetar primärt i Göteborgs västra delar – ett område som vi känner utan och innan. Ett område fyllt av spännande människor, idéer och nytänk. Därför har vi valt att jobba med lokala leverantörer och samarbetspartners.

Vårt mål är att vårt kontor skall kännas inbjudande och vara en plats för samtal. För oss som mäklare är det viktigt att jobba nära säljare, inredare och fotograf. Tillsammans gör vi allt för att din bostad skall sticka ut från mängden och på så sätt få ett högt försäljningspris.

Du hittar vårt kontor på Kungsladugårdsgatan 14, mitt bland våra kunder, så när vi kan tar vi gärna cykel eller promenerar till våra möten.

Vår sälj-process

Förberedelser
1.

Inredning

Vi ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för din lägenhet - oavsett om du är inredningsfantast eller har en helt tom lägenhet. Vi har ett nära samarbete med våra inredare för att kunna ge dig all hjälp du behöver. I vårt arvode ingår alltid en första konsultation och en timme praktisk hjälp före fotograferingen.

2.

Fotografering

Vi är väldigt stolta över vår fotograf Krister Engström. Med lång erfarenhet av arkitektur och inrednings-fotografering är vi helt trygga med att han kan förmedla bostadens känsla på bästa möjliga sätt.

3.

Presentation

För oss är det viktigaste att köparen får all den information hen behöver. Därför kommer du inte hitta utbroderade texter fulla av superlativ hos oss. Långa texter kan vara trevligt att läsa som säljare men risken är att köparen missar viktig information.

Vi har nära dialog med föreningarna för att alltid vara uppdaterade på vad som händer och författar en tydlig text som är lätt att ta till sig.

Marknadsföring & Avslut
4.

Lansering

Då vi arbetar lokalt träffar vi en stor majoritet av dem som letar bostad i området och vet vilka vi skall kontakta för att tipsa om just din lägenhet.

För att så många som möjligt skall se din bostad annonser är vi också på Hemnet som utan konkurrens är det största hjälpmedlet för de som letar nytt boende.

5.

Visningar

Vi uppmanar alltid intressenterna att boka sig på våra visningar och vi ser till att vara väl förberedda. På så sätt kan vi garantera att det blir bra kvalitet för alla som vill komma.

Vi utgår från två visningstillfållen, men är såklart flexibla om någon vill ha en visning på annan tid.

6.

Budgivning & kontrakt

En budgivning är nervös för både säljare och köpare och där är vår mångåriga erfarenhet en stor trygghet. Även om det förstås är du som i slutändan alltid bestämmer kan det vara lönsamt att lyssna på goda råd från oss med stor förhandlingsvana.

Så snart budgivningen avslutats skriver vi kontrakt på vårt kontor. Vi hjälper också till med deklaration när det bli dags.

Klart!

Vad säger våra kunder?

Lina är effektiv, kommunikativ, pålitlig, påläst, passionerad, lyhörd, professionell och trevlig. Hon har därtill ett lugn som varit ovärderligt i den påfrestning som en försäljning kan innebära. Hennes arbetssätt uppfattas som hållbart med fokus på kvalitet istället för kvantitet och sticker därmed ut i en bransch som annars gärna blir opersonlig och hetsig, där känslan för detaljer och noggrannhet blir lidande. Särskilt kul i kontakten med Lina har varit hennes vurm för arkitektur och förmåga att rota i arkiven för att få tillgång till bostadens historia - vilket har skänkt oss mervärde i försäljningen. En eloge också till teamet bestående av inredare Martina Mattsson och fotograf Krister Engström. Martina maxade potentialen i vår lägenhet och Kristers bilder bär vi med oss som ett fint minne av boendet vi nu lämnar. Varmaste tack för en på alla plan fantastiskt givande försäljningsprocess!

Lägenhetsförsäljning, 2024
Lotsgatan 15, Majorna

"Blanche och Kvarteret Mäkleri har varit toppen både under försäljning och köp av ny bostad. Jag har kunnat bolla frågor och fått bra rådgivning genom hela processen. Det känns extra tryggt att Blanche kan området utan och innan. Hon är lyhörd och professionell. Rekommenderar!"

Lägenhetsförsäljning, 2023
Älvsborgsplan 7 F, Kungsladugård

Vi är jättenöjda hur Blanche och hela teamet på Kvarteret Mäkleri hjälpte oss genom processen att sälja vår lägenhet. Blanche är lugn och trygg och lätt att kommunicera med, hon är lyhörd och har hög servicekänsla men är också personlig och avslappnad vilket vi uppskattar. Dessutom är vi mycket nöjda med det stöd från stylist som ingår i grundarvodet, och med fotograferingen av bostaden. Hela vägen genom processen kände vi ett stort engagemang från hela teamet och vi skulle varmt rekommendera Blanche och Kvarteret som mäklare.

Lägenhetsförsäljning, 2023
Kaptensgatan 24 A, Kungsladugård

Lina var professionell men ändå personlig genom hela processen. Lugn, trygg och kunnig. Rekommenderas varmt!

Lägenhetsförsäljning, 2023
Gröna Vallen 9 D, Kungsladugård