Sälja

Här hittar du information om hur det går till att sälja din bostad med oss på Kvarteret. Vår tjänst tål att jämföras.

Varför välja oss?

Tillsammans har viLång erfarenhet

Under våra många år som mäklare har vi lärt oss att det är viktigt att inte skynda sig igenom en försäljningsprocess, utan istället arbeta med hög kvalitet och noggrannhet.

Vi har alla lång erfarenhet av bostadsförsäljningar i både bättre och sämre tider och känner väl till prisbilden för föreningarna i området. Vår kunskap tillsammans med vårt engagemang har lett till nöjda kunder och höga försäljningspriser.

För oss är det viktigt att du som kund vill rekommendera oss vidare till dina vänner och grannar.

Vi harInga paketlösningar

Att sälja sitt hem är ett stort beslut. Det kommer att vara roligt men kan också stundtals vara mycket påfrestande. Vi erbjuder inga paketlösningar utan anpassar oss alltid efter det som är bäst för dig och din bostad.

För att kunna lägga all fokus på våra lägenheter säljer vi färre åt gången, på så sätt kan du känna dig trygg med att få all hjälp du behöver.

På Kvarteret lämnar vi inget åt slumpen.

Vi erbjuderEn lokal mäklartjänst

Vi arbetar primärt i Göteborgs västra delar – ett område som vi känner utan och innan. Ett område fyllt av spännande människor, idéer och nytänk. Därför har vi valt att jobba med lokala leverantörer och samarbetspartners.

Vårt mål är att vårt kontor skall kännas inbjudande och vara en plats för samtal. För oss som mäklare är det viktigt att jobba nära säljare, inredare och fotograf. Tillsammans gör vi allt för att din bostad skall sticka ut från mängden och på så sätt få ett högt försäljningspris.

Du hittar vårt kontor på Kungsladugårdsgatan 14, mitt bland våra kunder, så när vi kan tar vi gärna cykel eller promenerar till våra möten.

Vår sälj-process

Förberedelser
1.

Inredning

Vi ser alltid till att skapa de bästa förutsättningarna för din lägenhet - oavsett om du är inredningsfantast eller har en helt tom lägenhet. Vi har ett nära samarbete med våra inredare för att kunna ge dig all hjälp du behöver. I vårt arvode ingår alltid en första konsultation och en timme praktisk hjälp före fotograferingen.

2.

Fotografering

Vi är väldigt stolta över vår fotograf Krister Engström. Med lång erfarenhet av arkitektur och inrednings-fotografering är vi helt trygga med att han kan förmedla bostadens känsla på bästa möjliga sätt.

3.

Presentation

För oss är det viktigaste att köparen får all den information hen behöver. Därför kommer du inte hitta utbroderade texter fulla av superlativ hos oss. Långa texter kan vara trevligt att läsa som säljare men risken är att köparen missar viktig information.

Vi har nära dialog med föreningarna för att alltid vara uppdaterade på vad som händer och författar en tydlig text som är lätt att ta till sig.

Marknadsföring & Avslut
4.

Lansering

Då vi arbetar lokalt träffar vi en stor majoritet av dem som letar bostad i området och vet vilka vi skall kontakta för att tipsa om just din lägenhet.

För att så många som möjligt skall se din bostad annonser är vi också på Hemnet som utan konkurrens är det största hjälpmedlet för de som letar nytt boende.

5.

Visningar

Vi uppmanar alltid intressenterna att boka sig på våra visningar och vi ser till att vara väl förberedda. På så sätt kan vi garantera att det blir bra kvalitet för alla som vill komma.

Vi utgår från två visningstillfållen, men är såklart flexibla om någon vill ha en visning på annan tid.

6.

Budgivning & kontrakt

En budgivning är nervös för både säljare och köpare och där är vår mångåriga erfarenhet en stor trygghet. Även om det förstås är du som i slutändan alltid bestämmer kan det vara lönsamt att lyssna på goda råd från oss med stor förhandlingsvana.

Så snart budgivningen avslutats skriver vi kontrakt på vårt kontor. Vi hjälper också till med deklaration när det bli dags.

Klart!

Vad säger våra kunder?

Mkt trevligt och genuint mäkleri. Personlig atmosfär med hög service.

Husförsäljning, 2021
Grimmeredsvägen 43, Grimmered

Valet av Kvarteret som mäklare vid min försäljning var en kombination av att de är kunniga inom mitt säljdistrikt (Majorna), att jag tycker om estetiken och uttrycket i Kvarterets säljmaterial samt goda referenser och säljresultat från grannar som också anlitat kvarteret. Dessutom erbjuder Kvarteret ett förmånligt pris och ett bra upplägg för egen styling. Blanche ingav förtroende från start med sitt lugn och gav mig riklig information kring försäljningen innan jag bestämde mig för att anlita Kvarteret. Därefter var Blanche en trygghet genom hela säljprocessen och jag fick alltid svar snabbt på mina frågor. Jag kände att jag kunde lita på att hon var en bra och ärlig mäklare gentemot köparna, något som jag själv hade uppskattat när jag varit på den sidan av ett lägenhetsköp.

Lägenhetsförsäljning, 2022
Kjellestadsgatan 1 A, Kungsladugård

Fantastisk energi och så otroligt hjälpsam genom hela försäljningen. Uppskattade även att Isabelle förklarade tydligt vad som är nästa steg genom hela processen.

Lägenhetsförsäljning, 2022
Såggatan 35 C, Majorna

Isabelle är en helt fantastisk mäklare! Väldigt professionell, glad och har en väldigt härlig energi! Hon lyssnade på mina önskemål och kom med bra svar och fantastisk hjälp! Kommer välja Isabelle som mäklare varenda gång jag flyttar! 1 av 10 så får hon 100!!!

Lägenhetsförsäljning, 2021
Godhemsgatan 3 F, Majorna