Referenser

Är du fortfarande inte helt övertygad? Här kan du läsa om vad våra tidigare kunder har tyckt om vår tjänst.

"Lina är effektiv, kommunikativ, pålitlig, påläst, passionerad, lyhörd, professionell och trevlig. Hon har därtill ett lugn som varit ovärderligt i den påfrestning som en försäljning kan innebära. Hennes arbetssätt uppfattas som hållbart med fokus på kvalitet istället för kvantitet och sticker därmed ut i en bransch som annars gärna blir opersonlig och hetsig, där känslan för detaljer och noggrannhet blir lidande. Särskilt kul i kontakten med Lina har varit hennes vurm för arkitektur och förmåga att rota i arkiven för att få tillgång till bostadens historia - vilket har skänkt oss mervärde i försäljningen. En eloge också till teamet bestående av inredare Martina Mattsson och fotograf Krister Engström. Martina maxade potentialen i vår lägenhet och Kristers bilder bär vi med oss som ett fint minne av boendet vi nu lämnar. Varmaste tack för en på alla plan fantastiskt givande försäljningsprocess!"

Lägenhetsförsäljning, 2024
Lotsgatan 15, Majorna

""Blanche och Kvarteret Mäkleri har varit toppen både under försäljning och köp av ny bostad. Jag har kunnat bolla frågor och fått bra rådgivning genom hela processen. Det känns extra tryggt att Blanche kan området utan och innan. Hon är lyhörd och professionell. Rekommenderar!" "

Lägenhetsförsäljning, 2023
Älvsborgsplan 7 F, Kungsladugård

"Vi är jättenöjda hur Blanche och hela teamet på Kvarteret Mäkleri hjälpte oss genom processen att sälja vår lägenhet. Blanche är lugn och trygg och lätt att kommunicera med, hon är lyhörd och har hög servicekänsla men är också personlig och avslappnad vilket vi uppskattar. Dessutom är vi mycket nöjda med det stöd från stylist som ingår i grundarvodet, och med fotograferingen av bostaden. Hela vägen genom processen kände vi ett stort engagemang från hela teamet och vi skulle varmt rekommendera Blanche och Kvarteret som mäklare. "

Lägenhetsförsäljning, 2023
Kaptensgatan 24 A, Kungsladugård

"Lina var professionell men ändå personlig genom hela processen. Lugn, trygg och kunnig. Rekommenderas varmt!"

Lägenhetsförsäljning, 2023
Gröna Vallen 9 D, Kungsladugård

"Lina är kompetent, trygg och trevlig! Hon kan området utan och innan och inger förtroende både hos säljare och köpare. Kan varmt rekommendera!"

Lägenhetsförsäljning, 2023
Såggatan 35 B, Majorna

"Från första kontakt till genomförd affär har jag känt stort förtroende för Blanche på Kvarteret Mäkleri. Hon har varit professionell och samtidigt personlig. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Blanche som mäklare!"

Lägenhetsförsäljning, 2023
Majstångsgatan 5, Kungsladugård

"Lina är en fantastisk mäklare. Tillgänglig, lyssnar och kommer med bra och viktig input. Kan inte annat än att rekommendera henne och Kvarteret Mäkleri. Vi uppskattade den lokala mäklaren och fantastiskt fina materialet."

Lägenhetsförsäljning, 2023
Strandridaregatan 18 O, Kungsladugård

"Jag köpte min lägenhet av Lina som mäklare och valde henne som mäklare för min lägenhet när det var dags att sälja just för att hon gav ett så proffsigt och bra intryck vid köpet. Jag har därmed sett henne både ur en köpare och en säljares perspektiv och har varit väldigt nöjd oavsett. Kan varmt rekommendera henne som mäklare!"

Lägenhetsförsäljning, 2023
Såggatan 71 A, Majorna

"Lina var engagerad, realistisk och följsam. Vi är lika nöjda som de som rekommenderade henne."

Lägenhetsförsäljning, 2023
Lövskogsgatan 16, Guldheden

"Vi valde Blanche på Kvarteret Mäkleri för att vi haft en tidigare kontakt med henne och upplevde stort förtroende vi första mötet. Vi gillar deras personliga stil att förmedla bostäder - lugnt och tryggt genom hela processen. Liten bonus är att man får hjälp av två erfarna mäklare då de jobbar i par! "

Lägenhetsförsäljning, 2023
Kjellestadsgatan 4 a, Kungsladugård

""När vi skulle sälja föreningens sista hyresrätt, valde vi att anlita Blanche på Kvarteret Mäkleri. Blanche har lång erfarenhet som mäklare, god kunskap om området och en noggrannhet kring detaljer. Hon är tydlig och rak och var mån om att kontinuerligt hålla oss informerade, vilket gjorde att säljprocessen gick smidigt. Att dessutom ha en mäklare med humor, var ett extra plus tycker vi.""

Lägenhetsförsäljning, 2022
Bockhornsgatan 9 A, Masthugget

"Mkt trevligt och genuint mäkleri. Personlig atmosfär med hög service."

Husförsäljning, 2021
Grimmeredsvägen 43, Grimmered

"Valet av Kvarteret som mäklare vid min försäljning var en kombination av att de är kunniga inom mitt säljdistrikt (Majorna), att jag tycker om estetiken och uttrycket i Kvarterets säljmaterial samt goda referenser och säljresultat från grannar som också anlitat kvarteret. Dessutom erbjuder Kvarteret ett förmånligt pris och ett bra upplägg för egen styling. Blanche ingav förtroende från start med sitt lugn och gav mig riklig information kring försäljningen innan jag bestämde mig för att anlita Kvarteret. Därefter var Blanche en trygghet genom hela säljprocessen och jag fick alltid svar snabbt på mina frågor. Jag kände att jag kunde lita på att hon var en bra och ärlig mäklare gentemot köparna, något som jag själv hade uppskattat när jag varit på den sidan av ett lägenhetsköp. "

Lägenhetsförsäljning, 2022
Kjellestadsgatan 1 A, Kungsladugård

"Fantastisk energi och så otroligt hjälpsam genom hela försäljningen. Uppskattade även att Isabelle förklarade tydligt vad som är nästa steg genom hela processen."

Lägenhetsförsäljning, 2022
Såggatan 35 C, Majorna

"Isabelle är en helt fantastisk mäklare! Väldigt professionell, glad och har en väldigt härlig energi! Hon lyssnade på mina önskemål och kom med bra svar och fantastisk hjälp! Kommer välja Isabelle som mäklare varenda gång jag flyttar! 1 av 10 så får hon 100!!!"

Lägenhetsförsäljning, 2021
Godhemsgatan 3 F, Majorna

"Blanche är en väldigt kompetent, genuin och pålitlig mäklare som kan sina kvarter och fastigheter utan och innan. Jag har både köpt och sålt med Blanche och varit lika nöjd och trygg köpare som säljare. Jag kan mycket starkt rekommendera Blanche. "

Lägenhetsförsäljning, 2020
Strandridaregatan 16 Q, Kungsladugård

"Jag upptäckte Kvarteret Mäkleri lokalt i Kungsladugård för ett par år sedan och har sedan dess samarbetat med dem i lite olika sammanhang. Kvarteret Mäkleri fick uppdraget att hjälpa mig sälja min lägenhet i området, vilket de gjorde med resultat över förväntan. Framför allt tänker jag på den hjälp och trygghet som jag värdesätter samt goda råd och en flexibilitet inför min situation, som jag gissar för alla kunder är unik åtminstone i någon aspekt."

Lägenhetsförsäljning, 2022
Lugnet 8 B, Kungsladugård

"Jag är väldigt tacksam över att jag valde Lina och Kvarteret Mäkleri till vår försäljning. Jag hade tidigare träffat 5 mäklare från olika firmor där alla körde samma upplägg med t.ex. statistik och extra-tjänster. Kvarteret mäkleri är inte störst i vårt område men jag tilltalas av deras sätt att arbeta och därför tog vi även ett möte med dem. Lina och hennes kollega gav från första kontakt ett lugnt, tryggt och pålitligt intryck. De stack ut från resterande mäklare vi träffat, och det blev inget svårt val att välja mäklare efter det! Kvarteret är en liten mäklarfirma som brinner för sitt arbete, de är genuint engagerade, vilket genomsyrade hela processen för oss. Lina är otroligt påläst, kunnig och kommunikativ. Hon är personlig men håller professionell distans till alla parter och jag kände mig helt trygg med hennes råd och förslag under försäljningen. Jag skulle rekommendera Lina och Kvarteret alla dagar i veckan, och om jag ställs inför en försäljning igen är det ingen tvekan om vart jag kommer vända mig!"

Radhusförsäljning, 2022
Biskopsbogatan 67, Bosgården

"Efter erfarenhet av Lina som både köpare och säljare har jag enbart goda ord att dela. Lina har ett varmt och energirikt lyster i personligheten, som lätt smittar av sig på omgivningen. Hon är driven, kommunikativ, och höll god kontakt med mig som säljare genom hela processen. Därtill kunde hon området Majorna som sin bakficka. Kan starkt rekommendera henne till dig som letar en firma för att förmedla bostaden."

Lägenhetsförsäljning, 2022
Karl Johansgatan 114 B, Kungsladugård

"Har bara gott att säga om Lina. Rekommenderar henne starkt. Hela upplevelsen med Kvarteret var toppen."

Lägenhetsförsäljning, 2021
Paradisgatan 25 R, Gamla Masthugget

"Jag har träffat Lina många gånger genom åren då jag haft henne som mäklare vid mina tre senaste försäljningar och är jättenöjd. Trevlig, kunnig, professionell, har ett stort engagemang och finns alltid tillgänglig för frågor. Jag kan varmt rekommendera henne och övriga kollegor på Kvarteret Mäkleri!"

Lägenhetsförsäljning, 2022
Stobéegatan 11, Kålltorp

"Supertrevligt samarbete. Kan varmt rekommendera Lina W och hennes mäklarbyrå Kvarteret Mäkleri."

Lägenhetsförsäljning, 2022
Andra Långgatan 2, Linnéstaden

"Lina visade på stor kompetens, charm, finess och trygghet redan från det första besöket i min bostad till kontraktsskrivning på kontoret i vackra Kungsladugård. Således hade jag inte kunnat få en bättre upplevelse av min försäljning utan jag är helt och fullo tillfreds."

Lägenhetsförsäljning, 2022
Fjällgatan 9 R, Gamla Masthugget

"Lina var mycket bra och trygg under hela försäljningen. Hon gav tydlig och bra information och var engagerad och spenderade mycket tid på försäljningen"

Lägenhetsförsäljning, 2022
Bockhornsgatan 13 B, Gamla Masthugget

"Isabelle är mycket duktig mäklare som är villig att göra det där lilla extra för att både vi som säljare men också köparna ska bli nöjda. Trevlig, glad och affärsmässig. "

Lägenhetsförsäljning, 2019
Raketgatan 2B, Guldheden

"Vi är så tacksamma för hela försäljningsprocessen av vårt hus där vi valde Kvarteret Mäkleri för det personliga och samtidigt professionella bemötandet. Känslan i deras texter och bilder är unik vilket var viktigt för oss då vi ville presentera vårt hem med den personliga känslan som just Kvarteret Mäkleri förmedlar. Våra förväntningar uppfylldes med råge tack vare deras lyhördhet, kunnighet och engagemang."

Husförsäljning, 2019
Tollebacken 11, Brännö

"Vi valde att anlita Blanche efter att ha träffat henne på en visning av en drömlik lägenhet som stack ut på Hemnet med magiska bilder. Vi kände på en gång att det är precis den känslan vi vill att vår mäklare skall ha när vi väl skall sälja i framtiden. Otroligt proffsig, avslappnad och kompetent. Vi är supernöjda med all hjälp och Blanche är en naturbegåvning med både sitt jobb som mäklare och med mötet med nya människor. Vi gillade även hur Kvarteret jobbat med prospekt, bilder och eget visuellt utryck med text & form som utmärker sig på Hemmet."

Lägenhetsförsäljning, 2020
Arsenalsgatan 12 C, Kungshöjd

"Vi valde Kvarteret Mäkleri främst tack vare att vi såg dem som en personlig mäklarfirma med god lokalkännedom i området Kungsladugård där vi ville sälja vår lägenhet. Under säljprocessen överträffade Kvarteret Mäkleri alla våra förväntningar, både i avseende på professionalitet och tillgänglighet men framförallt genom att inge en trygghet i vad som lätt kan kännas som ens livs största affär. Kvarteret Mäkleri var minst sagt en stöttepelare som gav oss vägvisning och råd som både i säljandes stund och efterhand känts som dom allra bästa. De är dessutom väldigt trevliga att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera Kvarteret Mäkleri!"

Lägenhetsförsäljning, 2021
Carnegiegatan 17 B, Kungsladugård

"Isabelles positiva energi var genomgående för hela processen. Rekommenderar henne och Kvarteret mäkleri varmt!"

Lägenhetsförsäljning, 2021
Munkebäcksgatan 33 C, Kålltorp

"Alla rätt, vi sålde i en turbulent tid med nya regler på gång men det gick bra tack vare en skicklig mäklare."

Lägenhetsförsäljning, 2018
Haråsgatan 11, Majorna