Om oss

Kvarteret är ett mäkleri med lokalförankring och hög kvalitet. Vi har arbetat med bostadsförsäljningar i Västra Göteborg sedan 2009.

Vår ambition är inte att vara störst – vi vill vara goda grannar, en del i den småskalighet, sammanhållning och öppenhet som är så speciell för Göteborgs västra delar.

Mäklaryrket består till stor del av möten som är både inspirerande och roliga – allt från målmedvetna säljare och ivriga köpare till kreativa inredare och duktiga hantverkare.

Möten är något av det bästa vi vet. Det är när vi möts och delar erfarenheter som vi växer som människor och får nya idéer.

Våra mäklare

Lina

Lina Wedlin Busck

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Född och uppvuxen i Partille lämnade jag som student föräldrahemmet och flyttade till Majorna via Berlin. Sedan 2011 bor jag och min familj i Gamla Masthugget och har numera utvecklat djupa pålrötter ner i Stigbergets berggrund - att flytta härifrån är helt enkelt otänkbart.

Lediga stunder spenderar jag gärna i vårt 15 kvm stora sommarhus med tillhörande liten täppa där jag odlar blommor under devisen more is more.

När jag som 21-åring funderade på vad jag skulle bli när jag blev stor kokades mina intressen för arkitektur, inredning, historia och människor ner till insikten att det var mäklare jag skulle bli. Jag började min bana 2009 och arbetade då främst med bostadsrätter i Masthugget, och sedan dess har jag vidgat mitt arbetsområde och säljer numera även fastigheter.

Isabelle Thulin

Isabelle Thulin

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Ofta ställer jag mig frågan - Hur svårt kan det vara? Kanske är det därför som jag gillar att utmana mig själv. Till exempel började jag spela saxofon när jag fyllde 30, bredspacklade hela lägenheten efter att jag sett ett Youtube-klipp, och flyttade till Göteborg för kärlekens skull. Vi köpte lägenhet i Majorna och trivdes fantastiskt bra.

Även om jag numera bor i hus så är Majorna och västra centrum verkligen hemma för mig och det område som mitt hjärta klappar alldeles extra för.

Blanche Widström

Blanche Widström

Reg. Fastighetsmäklare & Partner

Mitt inredningsintresse började tidigt tack vare mina föräldrar. Jag är uppvuxen i ett hem under ständig förändring, något som nu lika gärna kan gälla mig och mitt hem.

En annan stor passion är Italien och för några år sedan gick en dröm i uppfyllelse när jag och min familj fick chansen att köpa ett litet hus i Abruzzo, även detta under renovering.

På min vardag kopplar jag gärna av med ett glas vin eller långa promenader med min hund Alfonso.

Vårt team

Krister Engström

Krister Engström

Fotograf
Emma Thulin

Martina Mattsson

Inredare
Oskar Larsson

Anders Bergstedt

Fotograf
Charlotte Ryding

Charlotte Ryding

Inredare

Ett lokalt mäkleri

Med stort fokus på det lokala och personliga har vi valt att enbart jobba med leverantörer från Göteborg.

Samar­betspartners

Är du och din lägenhet i behov av uppmöblering och styling så samarbetar vi med två av Göteborgs bästa stylingfirmor, Emma Hos och Grey Deco.

För dig som behöver hjälp med målning, bygg eller trädgård inför din försäljning har vi gott om kontakter som vi gärna delar med oss av.