Kvarteret Mäkleri
Kungsladugårdsgatan 14
414 69 Göteborg

hej@kvarteretmakleri.se

  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Pinterest

Om oss

Vi kan våra kvarter. Därför startade vi ett mäkleri med fokus på det vi är bäst på, som är lokalt och värnar om de värderingar som genomsyrar området.

Vår ambition är inte att vara störst – vi vill vara goda grannar, en del i den småskalighet, sammanhållning och öppenhet som är så speciell för Göteborgs västra delar.

En dröm om något eget

En fredagskväll på Klareborgsgatan efter ett glas vin föddes vår dröm om ett småskaligt och personligt mäkleri. Efter många år i branschen ville vi skapa något eget där vi kunde förverkliga våra idéer.  Att värna om det lilla och ge varje försäljning tid har alltid varit viktigt för oss och på ett eget mäkleri skulle vi kunna arbeta på det sätt vi önskat. Våren 2016 kunde vi äntligen slå upp portarna till Kvarteret.

Möten mellan människor

Mäklaryrket består till stor del av möten som är både inspirerande och roliga – allt från målmedvetna säljare och ivriga köpare till kreativa inredare och duktiga hantverkare. Möten är något av det bästa vi vet. Det är när vi möts och delar erfarenheter som vi växer som människor och får nya idéer.

Ett närproducerat mäkleri

Vi är som du. Vi rör oss i de här kvarteren varje dag – handlar på samma bageri som du, äter på samma restauranger och strosar på samma gator. Därför erbjuder vi en närproducerad mäklartjänst. Med stort fokus på det lokala och personliga har vi valt att enbart jobba med leverantörer från Göteborg. Materialet är framtaget av en grafiker från Kungsladugård och trycks i Sisjön, vår fotograf bor i Linnéstaden och oss hittar du på Kungsladugårdsgatan 14. Närproducerat innebär också ett större ansvar för vår omgivning. Därför har vi valt att inte göra onödig direktreklam som oftast hamnar i papperskorgen. Pappret vi använder är FSC- märkt och när vi kan så tar vi gärna cykel eller promenerar till våra möten. Kommer du förbi och hälsar på oss så bjuder vi på ekologiskt kaffe.

Blanche Widström

– Blanche Widström –
Reg. fastighetsmäklare & partner

Mitt inredningsintresse började tidigt tack vare mina föräldrar. Jag är uppvuxen i ett hem under ständig förändring, något som nu lika gärna kan gälla mig och mitt hem. En annan stor passion är Italien och för några år sedan gick en dröm i uppfyllelse när jag och min familj fick chansen att köpa ett litet hus i Abruzzo, även detta under renovering. På min vardag kopplar jag gärna av med ett glas vin eller långa promenader med min hund Alfonso.

Isabelle Thulin

– Isabelle Thulin –
Reg. fastighetsmäklare & partner

Ofta ställer jag mig frågan - Hur svårt kan det vara? Kanske är det därför som jag gillar att utmana mig själv. Till exempel började jag spela saxofon när jag fyllde 30, bredspacklade hela lägenheten efter att jag sett ett Youtube-klipp, träna agility när vi köpte vår hund Buster och flyttade till Göteborg för kärlekens skull. Jag har en passion för att resa, helst till USA och läser gärna en riktigt bra bok. Just nu ligger Paulo Coelhos Alkemisten på mitt nattduksbord.

Lina Wedlin Busck

– Lina Wedlin Busck –
Reg. fastighetsmäklare & partner

Sedan första gången min pappa tog med mig till Majorna och de kvarter han en gång växt upp i så blev jag blixtförälskad. Sedan dess har Göteborgs västra delar haft en särskild plats i mitt hjärta. Första egna lägenheten låg på Kommendörsgatan och idag bor jag i en liten trea i Gamla Masthugget tillsammans med min man Christopher och vår sexåring Fabian. Jag har alltid dragits till det kreativa och gick estetisk linje på gymnasiet. Idag får jag utlopp för min kreativitet som grafiskt ansvarig på Kvarteret och genom mitt fritidssysselsättning som ledare på Friskis & Svettis.