Kvarteret Mäkleri
Kungsladugårdsgatan 14
414 69 Göteborg

hej@kvarteretmakleri.se

  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Pinterest

Att sälja

Under våra många år som mäklare har vi lärt oss att det är viktigt att inte skynda sig igenom en försäljningsprocess, utan istället arbeta med hög kvalitet och noggrannhet.

Att sälja sitt hem är ett stort beslut. Det kommer att vara roligt men kan också stundtals vara mycket påfrestande. Vi erbjuder inga paketlösningar utan anpassar oss alltid efter det som är bäst för dig och din bostad. För att kunna lägga all fokus på våra lägenheter säljer vi färre åt gången, på så sätt kan du känna dig trygg med att få all hjälp du behöver. På Kvarteret lämnar vi inget åt slumpen.

En närproducerad mäklartjänst

Vi arbetar primärt i Göteborgs västra delar – ett område som vi känner utan och innan. Ett område fyllt av spännande människor, idéer och nytänk. Därför har vi valt att jobba med lokala leverantörer och samarbetspartners. Du hittar vårt kontor på Kungsladugårdsgatan 14, mitt bland våra kunder, så när vi kan tar vi gärna cykel eller promenerar till våra möten.

Kunskap kommer med lång erfarenhet

Vi har alla lång erfarenhet av bostadsförsäljningar i både bättre och sämre tider och känner väl till prisbilden för föreningarna i området. Vår kunskap tillsammans med vårt engagemang har lett till nöjda kunder och höga försäljningspriser. För oss är det viktigt att du som kund vill rekommendera oss vidare till dina vänner och grannar.

Välkommen in

Vårt mål är att vårt kontor skall kännas inbjudande och vara en plats för samtal. För oss som mäklare är det viktigt att jobba nära säljare, inredare och fotograf. Tillsammans gör vi allt för att din bostad skall sticka ut från mängden och på så sätt få ett högt försäljningspris.

Kostnadsfri värdering

Hör av dig till oss för en kostnadsfri värdering av din bostad. Vi kan också hjälpa till att ta fram en skriftlig värdering som du kan ta med till banken.

Jag godkänner att Kvarteret Mäkleri hanterar och lagrar ovan angivna uppgifter i enlighet med deras integritetspolicy.