Kvarteret Mäkleri
Kungsladugårdsgatan 14
414 69 Göteborg

hej@kvarteretmakleri.se

  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Pinterest

Hösten är här

Hösten har kommit och det innebär att det är svårt att röra sig på stan utan att få syn på en smilande pumpa, ett spindelnät av polyestertråd eller maskeraddräkter med mer eller mindre tveksamt utseende. Halloween blir bara en större och större del av hösten, men som mäklare jobbar man faktiskt med skräck var och varannan dag. Nåja, detta var kanske ett något ansträngt försök att få in den här krönikan i tidningens tema, men sanningen är ändå den att det här med bostadsköp är något som många fasar inför. Vad kan man då göra för att minska stressen? 

Som säljare är det viktigaste att du anlitar en mäklare du litar på och gillar. Ett fungerande samarbete betyder tät kontakt er emellan. För att du skall kunna slappna av behöver du lita på att mäklaren kommer att göra allt för att din bostad skall säljas till ett så bra pris och så smidigt som möjligt. 

Som aspirerande köpare så kan du oftast inte välja vilken mäklare du möter, men vi hoppas och tror att de flesta som gett sig in i det här yrket är lyhörda och ärliga. Är du nervös för något eller har frågor så lufta detta med hen så fort som möjligt. 

Kommunikation är överhuvudtaget nyckeln till ett givande samarbete för alla parter. Det finns inga dumma eller pinsamma frågor. Mäklare är praktiskt taget alltid sugna på en pratstund – och efter närmare tio år i branschen så är man inte bara registrerad mäklare utan också självutnämnd hobbypsykolog.

-->