Kvarteret Mäkleri
Kungsladugårdsgatan 14
414 69 Göteborg

hej@kvarteretmakleri.se

  • Följ oss på Instagram
  • Följ oss på Pinterest

Om oss

Vi kan våra kvarter. Därför startade vi ett mäkleri med fokus på det vi är bäst på, som är lokalt och värnar om de värderingar som genomsyrar området.

Vår ambition är inte att vara störst – vi vill vara goda grannar, en del i den småskalighet, sammanhållning och öppenhet som är så speciell för Göteborgs västra delar.

En dröm om något eget

En fredagskväll på Klareborgsgatan efter ett glas vin föddes vår dröm om ett småskaligt och personligt mäkleri. Efter många år i branschen ville vi skapa något eget där vi kunde förverkliga våra idéer.  Att värna om det lilla och ge varje försäljning tid har alltid varit viktigt för oss och på ett eget mäkleri skulle vi kunna arbeta på det sätt vi önskat. Våren 2016 kunde vi äntligen slå upp portarna till Kvarteret.

Möten mellan människor

Mäklaryrket består till stor del av möten som är både inspirerande och roliga – allt från målmedvetna säljare och ivriga köpare till kreativa inredare och duktiga hantverkare. Möten är något av det bästa vi vet. Det är när vi möts och delar erfarenheter som vi växer som människor och får nya idéer. Därför bjuder vi in spännande personer som

föreläsare, inspiratörer och samverkare. Följ oss gärna på instagram för att veta mer om vårt nästa event. Som förening i området kan du också låna vår lokal till er årsstämma. Kontakta oss för att veta mer.

Ett närproducerat mäkleri

Vi är som du. Vi rör oss i de här kvarteren varje dag – handlar på samma bageri som du, äter på samma restauranger och strosar på samma gator. Därför erbjuder vi en närproducerad mäklartjänst. Med stort fokus på det lokala och personliga har vi valt att enbart jobba med leverantörer från Göteborg. Materialet är framtaget av en grafiker från Kungsladugård och trycks i Sisjön, vår fotograf bor i Linnéstaden och oss hittar du på Kungsladugårdsgatan 14. Närproducerat innebär också ett större ansvar för vår omgivning. Därför har vi valt att inte göra onödig direktreklam som oftast hamnar i papperskorgen. Pappret vi använder är FSC- märkt och när vi kan så tar vi gärna cykel eller promenerar till våra möten. Kommer du förbi och hälsar på oss så bjuder vi på ekologiskt kaffe.

Blanche Widström

– Blanche Widström –
Reg. fastighetsmäklare & partner

Mitt inredningsintresse började tidigt tack vare mina föräldrar. Jag är uppvuxen i ett hem under ständig förändring, något som nu lika gärna kan gälla mig och mitt hem. En annan stor passion är Italien och för några år sedan gick en dröm i uppfyllelse när jag och min familj fick chansen att köpa ett litet hus i Abruzzo, även detta under renovering. På min vardag kopplar jag gärna av med ett glas vin eller långa promenader med min hund Alfonso.

Isabelle Thulin

– Isabelle Thulin –
Reg. fastighetsmäklare & partner

Ofta ställer jag mig frågan - Hur svårt kan det vara? Kanske är det därför som jag gillar att utmana mig själv. Till exempel började jag spela saxofon när jag fyllde 30, bredspacklade hela lägenheten efter att jag sett ett Youtube-klipp, träna agility när vi köpte vår hund Buster och flyttade till Göteborg för kärlekens skull. Jag har en passion för att resa, helst till USA och läser gärna en riktigt bra bok. Just nu ligger Paulo Coelhos Alkemisten på mitt nattduksbord.

Lina Wedlin Busck

– Lina Wedlin Busck –
Reg. fastighetsmäklare & partner

Jag lämnar sällan mitt älskade Göteborg med undantag för semestrar i Berlin eller Bovallstrand. Som gammal Berlinbo finns det få saker jag gillar så mycket som långa promenader genom gamla öst med all sin kreativitet och kontraster. I Göteborg föredrar jag dock de västra delarna där jag bor med min man och min lille son Fabian. I vår fina trea i Masthugget huserar dessutom min stora samling vintageklänningar och en hel del hemkokad kola.